INTERVJU

INTERVJU

Nedavno sem imela intervju za Radio 94, oddajo Nedeljski klepet:https://www.radio94.si/nedeljski-klepet-silvana-lautar/?fbclid=IwAR2M7LGdOCFwKR0yVEMMZImxEVHoB4X2pd7u4So4VucLxygjr3f-RRhjxgc.

Ko sem kasneje poslušala oddajo sem zaključila, da bi v primeru možne ponovitve, nekatere zadeve povedala drugače, določene bi izpustila in določene dodala. Podobno kot v življenju. Nisem od tistih ljudi, ki pravijo, da bi prav vse ponovno naredili natančno tako kot so jih. Ko se ozrem nazaj definitivno bi določene zadeve naredila drugače, nekatere sploh ne bi naredila in naredila bi v določenih življenjskih obdobjih tisto, kar sicer nisem.

Ko vzamem platno pa imam vse možnosti, da naredim, da spremenim, ponovno kreiram … vse dokler ni tako kot čutim, da je to to in sem s končnim izdelkom zadovoljna. Lahko neštetokrat popravim, če to želim. Ste slišali za časovno črto? To je ena izmed zadev, ki se me je zelo dotaknila med učenjem nevro lingvističnega programiranja. Svojo časovno črto lahko načrtno spreminjam in te spremembe lahko okrepim tudi s sliko moje želene prihodnje časovne črte.

show blocks helper

Kategorije izdelkov -

Tehnika -

  • Prikaži več

Tematika -

Mesec -

Kraj -

  • Prikaži več

Država -

Ustanova -

  • Prikaži več

Mesec -

  • Prikaži več

Leto -

  • Prikaži več

Dimenzije -

  • Prikaži več

Technique -

Theme -

City -

Country -

Institution -

Month -

Year -

Dimensions -

Tehnika -

Tema -

Država -

Mjesto -

Institucija -

Godina -

Mjesec -

Dimenzije -